1 дм3 суміші, що містить карбону (II) оксид та карбону (IV) оксид (н.у.), має масу 1,43 г. Розрахуйте об’ємні частки газів у суміші (в %).

Наш друг, Oleg Woronoff написал новый вопрос в UNC Clinic.

 

Вопрос заключается в том: 1 дм3 суміші, що містить карбону (II) оксид та карбону (IV) оксид (н.у.), має масу 1,43 г. Розрахуйте об’ємні частки газів у суміші (в %).

1 дм3 суміші, що містить карбону (II) оксид та карбону (IV) оксид (н.у.), має масу 1,43 г. Розрахуйте об’ємні частки газів у суміші (в %).

  Обсуждение и ответы

Пожалуйста, прочитайте обсуждение и ответы на вопросы 1 дм3 суміші, що містить карбону (II) оксид та карбону (IV) оксид (н.у.), має масу 1,43 г. Розрахуйте об’ємні частки газів у суміші (в %). ниже. Оставшиеся без ответа вопросы будут в ближайшее время получить обзор и обсуждение других посетителей.

Вы также можете участвовать ответить или ответить на вопрос "1 дм3 суміші, що містить карбону (II) оксид та карбону (IV) оксид (н.у.), має масу 1,43 г. Розрахуйте об’ємні частки газів у суміші (в %).". Не бойтесь делиться, даже если это все-таки не так. В ClassRU.com, мы учимся друг у друга и обеспечивают обратную связь друг с другом.

Предоставляя ответы или ответы на вопросы 1 дм3 суміші, що містить карбону (II) оксид та карбону (IV) оксид (н.у.), має масу 1,43 г. Розрахуйте об’ємні частки газів у суміші (в %)., Вы помогли Oleg Woronoff получить ответ ему нужно.