What do you do to keep fit? What sports facilities do you have in your school? What kind of sport do you find ideal for young people? Why?

Наш друг, Oleg Woronoff написал новый вопрос в UNC Clinic.

 

Вопрос заключается в том: What do you do to keep fit? What sports facilities do you have in your school? What kind of sport do you find ideal for young people? Why?

What do you do to keep fit? What sports facilities do you have in your school? What kind of sport do you find ideal for young people? Why?

  Обсуждение и ответы

Пожалуйста, прочитайте обсуждение и ответы на вопросы What do you do to keep fit? What sports facilities do you have in your school? What kind of sport do you find ideal for young people? Why? ниже. Оставшиеся без ответа вопросы будут в ближайшее время получить обзор и обсуждение других посетителей.

Вы также можете участвовать ответить или ответить на вопрос "What do you do to keep fit? What sports facilities do you have in your school? What kind of sport do you find ideal for young people? Why?". Не бойтесь делиться, даже если это все-таки не так. В ClassRU.com, мы учимся друг у друга и обеспечивают обратную связь друг с другом.

Предоставляя ответы или ответы на вопросы What do you do to keep fit? What sports facilities do you have in your school? What kind of sport do you find ideal for young people? Why?, Вы помогли Oleg Woronoff получить ответ ему нужно.